Arego
kw:!support_us

Sesongen 2016 -2017

20.06.2016 |Almås

 

Det er klart for ein ny skeise sesong. Sesongen 2016 - 2017 er i gang. Løparane starta sommar-treninga tidlig i mai. Arbeidet for å få ein god sesong er godt i gang og både sykkel, rylleskøyter, styrkerom, sklibrett er flittig brukt. Ein tørr vår og forrsommar har gjort sitt til at det har vert mulig å gå mykje på rulleskøyter på skøytebanen.

Forslag til nasjonal terminliste er lagt ut og det er bare å gle seg, om mindre enn 4 måneder er det igjen klart for skøyteløp, syra, NM og LM osv.

Nytt av året er det at Espen Brask Nordfonn har signert kontrakt med Norges Skøyteakadami for sesongen 2016-17 og vil ha base i Inzell (Tyskland) i perioder. Han kom nett heim fra første samling og gleder seg veldig til ein ny sesong på nytt lag etter to sesonger i Canada.

Magne Notland fortsetter med enda ein sesong i Calgary(Canada) og er i desse dagar reist over dammen på årets første samling langt opp i dei Canadiske fjella der også det canadiske landslaget er samla.

Her heima er også dei litt yngre godt i gang med treninga og utover sommaren og hauster er det klart for fleire samlingar, sjølv om det er klart at det ikkje blir sommaris i Stavanger.

Legger ved nokre bilder............

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt
Kalendar